Milan odredio cijenu za El Šaravija - 14.000.000 evra!

Bornmut u igri! Roma je, ipak, favorit, Đenova čeka šansu iz prikrajka.

Fudbal 08.01.2016 | 12:40
Milan odredio cijenu za El Šaravija - 14.000.000 evra!

Od velike nade San Sira do statusa igrača čiji ugovor žulja Adrijana Galijanija. Prodaja Stefana el Šaravija stoga je ovog januara jedan od prioriteta iskusnog fudbalskog trgovca, jer dok Faraon ne ode Milan je praktično u blokadi, jer je u klupski budžet već uračunao zaradu od njegove prodaje Monaku.

Kneževi su se, međutim, povukli posle ne baš impresivne polusezone El Šaravija na Azurnoj obali, izbacili su igrača iz tima posle njegove 24. utakmice - da je odigrao i 25. ugovor bi automatski bio otkupljen - a Galijani je ostao sa kamičkom u cipeli. Međutim, prekaljeni je to fudbalski mešetar - a to kažemo u najpozitivnijem mogućem smislu - pa u Milanu ne odustaju od zarade. Galijani je drsko odredio cenu, čak 14.000.000 evra za 23-godišnjeg napadača čija je karijera već više od dve sezone u slobodnom padu.

Roma se već javila kao strana zainteresovana da mu pomogne da se vrati na pravi kolosek, ali teško da će u Vučici nasesti na tako visoko obeštećenje. Galijani je udicu zabacio preko granica Italije. Sve do Engleske i platežno mnogo sposobnijih klubova. Makar se oni zvali i Bornmut, koji je posle dovođenja Huana Manuela Iturbea iz Rome navodno stao u red za El Šaravija.

Ali ni Galijani nije svemoguć, a El Šaravijeva ideja je da ostane u Seriji A dok ponovo ne zaigra na starom nivou. Roma je i dalje favorit, šansu iz senke čeka i El Šaravijev prvi profesionalni klub Đenova.

Komentari / 0

Ostavite komentar