Терза пуца од самопоуздања!

Партизану желим да нам буде достојан ривал! Припреме за Европу су већ почеле! „У термину када буду игране куп утакмице ми ћемо гледати да одмеримо снаге са клубовима који ће нам стајати на путу ка Лиги шампиона“, поручио директор Црвене звезде.

Фудбал 08.01.2016 | 11:20
Терза пуца од самопоуздања!

Примарни циљ Црвене звезде у 2016. години биће пласман у Лигу шампиона! Ово је порука генералног секретара црвено-белих Звездана Терзића који је додао да навијачи током наредних 12 месеци морају да покажу стрпљење.

Он је у разговору за Информер поручио да су припреме за европске квалификације већ почеле, а послао је поруку и људима из табора вечитог ривала.
„Партизану желим све најбоље. Желим им да се стабилизују и да се опораве, јер тако ће и Звезда имати достојног ривала у домаћим оквирима“, рекао је Терзић за Инфомер.

Црвено-бели имају титулу у џепу, па навијачи већ гледају ка јулу и почетку нове европске епизоде.
„Планови за ову годину су велики. Први циљ нам је освајање шампионске титуле. Предстоји нам још 15 утакмица и тврдим да неће бити опуштања док Звезда и математички не буде прва. Упоредо са тим спремаћемо се и за Лигу шампиона. Било би одлично да тамо уђемо, мада признајем да не бих био незадовољан ни ако се пласирамо у Лигу Европе“.

Црвено-бели овог пролећа неће имати куп обавезе, али је појачан програм већ спреман.
„У термину када буду игране куп утакмице ми ћемо гледати да одмеримо снаге са клубовима који ће нам стајати на путу ка Лиги шампиона. То су клубови из Чешке, Пољске, Румуније... Више нам отвара очи једна јака утакмица, него пет слабих“, додао је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар