Terza puca od samopouzdanja!

Partizanu želim da nam bude dostojan rival! Pripreme za Evropu su već počele! „U terminu kada budu igrane kup utakmice mi ćemo gledati da odmerimo snage sa klubovima koji će nam stajati na putu ka Ligi šampiona“, poručio direktor Crvene zvezde.

Fudbal 08.01.2016 | 11:20
Terza puca od samopouzdanja!

Primarni cilj Crvene zvezde u 2016. godini biće plasman u Ligu šampiona! Ovo je poruka generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića koji je dodao da navijači tokom narednih 12 meseci moraju da pokažu strpljenje.

On je u razgovoru za Informer poručio da su pripreme za evropske kvalifikacije već počele, a poslao je poruku i ljudima iz tabora večitog rivala.
„Partizanu želim sve najbolje. Želim im da se stabilizuju i da se oporave, jer tako će i Zvezda imati dostojnog rivala u domaćim okvirima“, rekao je Terzić za Infomer.

Crveno-beli imaju titulu u džepu, pa navijači već gledaju ka julu i početku nove evropske epizode.
„Planovi za ovu godinu su veliki. Prvi cilj nam je osvajanje šampionske titule. Predstoji nam još 15 utakmica i tvrdim da neće biti opuštanja dok Zvezda i matematički ne bude prva. Uporedo sa tim spremaćemo se i za Ligu šampiona. Bilo bi odlično da tamo uđemo, mada priznajem da ne bih bio nezadovoljan ni ako se plasiramo u Ligu Evrope“.

Crveno-beli ovog proleća neće imati kup obaveze, ali je pojačan program već spreman.
„U terminu kada budu igrane kup utakmice mi ćemo gledati da odmerimo snage sa klubovima koji će nam stajati na putu ka Ligi šampiona. To su klubovi iz Češke, Poljske, Rumunije... Više nam otvara oči jedna jaka utakmica, nego pet slabih“, dodao je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar