Божић: Важно је да Партизан никад не одустане!

Дојучерашњи тренер Партизана Петар Божић рекао је да је увек стављао клуб на прво место и да је важно да ’црно-бели’ никад не одустану.

Кошарка 07.01.2016 | 22:20
Божић: Важно је да Партизан никад не одустане!

Божић је у уторак напустио клупу Партизана после низа лоших резултата у АБА лиги, који су кулминирали тим да су ’црно-бели’ на деоби последњег места на табели.

На његово место дошао је Александар Џикић, некадашњи помоћник Душка Вујошевића, који ће јавности бити представљен у петак, а два дана касније дебитовати на утакмици са Цибоном.

„Са Партизаном сам прошао много, и као тренер и као играч. То је клуб у који сам поносно дошао и враћао му се. Пружао сам увек најбоље што сам могао стављајући тим и оно што Партизан јесте – традиција и институција, на прво место. У тешком тренутку преузео сам одговорност, да са позиције која представља велику част преданим радом са екипом остварим што бољи резултат, али понекад и поред велике посвећености и рада, остварење жеља изостане“, истакао је Божић.

Божић се такође захвалио председнику Партизана Николи Пековићу на подршци и свом клубу пожелео све најбоље.

„Подршка Николе Пековића ми је значила и желим да му се захвалим на томе. ’Црно-белим’а сам увек желео најбоље, то желим и сада, а поготову у будућности. Настављамо даље, уздигнуте главе, важно је веровати и не одустајати“, закључио је Божић.

Коментари / 0

Оставите коментар