Božić: Važno je da Partizan nikad ne odustane!

Dojučerašnji trener Partizana Petar Božić rekao je da je uvek stavljao klub na prvo mesto i da je važno da ’crno-beli’ nikad ne odustanu.

Košarka 07.01.2016 | 22:20
Božić: Važno je da Partizan nikad ne odustane!

Božić je u utorak napustio klupu Partizana posle niza loših rezultata u ABA ligi, koji su kulminirali tim da su ’crno-beli’ na deobi poslednjeg mesta na tabeli.

Na njegovo mesto došao je Aleksandar Džikić, nekadašnji pomoćnik Duška Vujoševića, koji će javnosti biti predstavljen u petak, a dva dana kasnije debitovati na utakmici sa Cibonom.

„Sa Partizanom sam prošao mnogo, i kao trener i kao igrač. To je klub u koji sam ponosno došao i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste – tradicija i institucija, na prvo mesto. U teškom trenutku preuzeo sam odgovornost, da sa pozicije koja predstavlja veliku čast predanim radom sa ekipom ostvarim što bolji rezultat, ali ponekad i pored velike posvećenosti i rada, ostvarenje želja izostane“, istakao je Božić.

Božić se takođe zahvalio predsedniku Partizana Nikoli Pekoviću na podršci i svom klubu poželeo sve najbolje.

„Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. ’Crno-belim’a sam uvek želeo najbolje, to želim i sada, a pogotovu u budućnosti. Nastavljamo dalje, uzdignute glave, važno je verovati i ne odustajati“, zaključio je Božić.

Komentari / 0

Ostavite komentar