Станковић: Меч са Нијемцима свакако би био кључан!

Капитен српских одбојкаша Драган Станковић каже да је његов тим после пораза од Пољске у истој ситуацији као пре утакмице јер свакако мора да победи Немачку.

Остали спортови 06.01.2016 | 15:40
Станковић: Меч са Нијемцима свакако би био кључан!

"И да смо добили, морали бисмо да идемо на победу против Немачке, тако да смо малтене у истој ситуацији. Мораћемо да дамо све од себе против домаћина, који ће тражити шансу да обезбеди полуфинале. Надам се да ћемо бољом игром успети да дођемо до жељеног резултата", рекао је Станковић после утакмице у Берлину.

Репрезентација Србије је изгубила од Пољске са 3:1 у сетовима на почетку Групе А турнира европских квалификација за Олимпијске игре, а у другом колу ће играти против домаћина Немачке, која је победила Белгију у првом мечу.

Никола Јововић је рекао да је против Пољске било много тешко и честитао је противнику на фантастичном мечу, који, како је истакао, жели што пре да заборави.

"Правили су разлику и пролазиле су им многе тешке лопте. Имали су дан, сервирали су фантастично. Ми смо одиграли добро, лепо је то изгледало, али је било много тешко јер су нас много притискали. Али, видећемо, играћемо против домаћина, добре екипе која има два-три добра појединца. У форми су, физички су доминантни, али надам се да ћемо их добити тактички и технички. Бити или не бити нам је и надам се победи", рекао је Јововић.

Марко Ивовић је додао да ће бити лепо играти против Немачке пред противничком публиком.

"Почели смо добро, али нам је пала концентрација. Скупо су нас коштали проблеми на сервису. Како год, и да смо победили морали бисмо да добијемо и Немце за даљи пролаз. Мислим да можемо, али морамо да извучемо поуке, будемо хладне главе и дамо најбоље од себе. Сутра је нови дан и мислим да ћемо се приказати у бољем светлу", навео је Ивовић.

Утакмица између Србије и Немачке игра се данас у 18.00.

Коментари / 0

Оставите коментар