Послије свађе жену напао сјекиром!

Горан Н. мештанин села Варварин стар око 40 година ухапшен је данас послеподне јер је супругу Слободанку Н. у породичној кући, напао секиром

Србија 06.01.2016 | 08:30
Послије свађе жену напао сјекиром!

Горан Н. мештанин села Варварин стар око 40 година ухапшен је данас послеподне јер је супругу Слободанку Н. у породичној кући, напао секиром, сазнају „Новости“. Драма се одиграла у истом селу где је 16.новембра Небојша Павловић(61) касапским ножем преклао супругу Милицу Павловић(60)!

Према првим информацијама осумњичном је због насиља у породици одређено задржавање, а лекари ће се накнадно изјаснити да ли је несрећна жена задобила лаке или теже телесне повреде главе. Прва дијагностика, на срећу, показала је да нема фрактура лобање.

"Реч је о човеку за кога се прича да је имао проблема са алкохолом, а супруга се несебично даје за кућу, ради и брине о деци", наводи незванично извор „Новости“.

 Претпоставља се да је пре него што је насрнуо са секиром и наводно, ударио у раме и у главу, било свађе у кући.

Мештани варваринског села причају да је страшно колико се за кратко време ово место прочуло по несрећи.

Дугогодишње размирице између супружника Павловић су довеле до кобног исхода, јер је Милица, жртва дугогодишњег насиља у породици издахнула на слави Ђурђиц, коју је припремала са децом и унуцима, док се супруг Небојша припрема за убиство и чак спаковао ствари за затвор.

Управо је тамо, у Окружном затвору у Крушевцу, од последица инфаркта, осумњичени преминуо непуних месец дана након убиства.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар