Poslije svađe ženu napao sjekirom!

Goran N. meštanin sela Varvarin star oko 40 godina uhapšen je danas poslepodne jer je suprugu Slobodanku N. u porodičnoj kući, napao sekirom

Srbija 06.01.2016 | 08:30
Poslije svađe ženu napao sjekirom!

Goran N. meštanin sela Varvarin star oko 40 godina uhapšen je danas poslepodne jer je suprugu Slobodanku N. u porodičnoj kući, napao sekirom, saznaju „Novosti“. Drama se odigrala u istom selu gde je 16.novembra Nebojša Pavlović(61) kasapskim nožem preklao suprugu Milicu Pavlović(60)!

Prema prvim informacijama osumnjičnom je zbog nasilja u porodici određeno zadržavanje, a lekari će se naknadno izjasniti da li je nesrećna žena zadobila lake ili teže telesne povrede glave. Prva dijagnostika, na sreću, pokazala je da nema fraktura lobanje.

"Reč je o čoveku za koga se priča da je imao problema sa alkoholom, a supruga se nesebično daje za kuću, radi i brine o deci", navodi nezvanično izvor „Novosti“.

 Pretpostavlja se da je pre nego što je nasrnuo sa sekirom i navodno, udario u rame i u glavu, bilo svađe u kući.

Meštani varvarinskog sela pričaju da je strašno koliko se za kratko vreme ovo mesto pročulo po nesreći.

Dugogodišnje razmirice između supružnika Pavlović su dovele do kobnog ishoda, jer je Milica, žrtva dugogodišnjeg nasilja u porodici izdahnula na slavi Đurđic, koju je pripremala sa decom i unucima, dok se suprug Nebojša priprema za ubistvo i čak spakovao stvari za zatvor.

Upravo je tamo, u Okružnom zatvoru u Kruševcu, od posledica infarkta, osumnjičeni preminuo nepunih mesec dana nakon ubistva.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar