Гдје је Сузан Бојл?

Њен наступ у емисији "Британија има таленат" 2009. године расплакао је милионе, а она је преко ноћи постала звезда. Сузан Бојл сада планира повратак на сцену у великом стилу.

Забава 06.01.2016 | 07:29
Гдје је Сузан Бојл?

Једна је од ретких која је добила овације и од злогласног Сајмона Кауела, када је у емисији извела песму "И Дреамед А Дреам".

Током наредних шест година, непосредно пред Божић објављивала је албуме, али 2015. године ново издање је изостало. Она се потпуно повукла из јавности, али њени фанови не треба да страхују. Извори блиски певачици кажу да нови албум стиже у 2016.

- За неколико месеци Сузан почиње да снима у студију. Током 2015. углавном је није било у јавности, али ће ове године враћа на сцену, а нови албум стиже на јесен - каже извор.

Сузан слава и популарност нису променили. Она и даље живи скромно у Блекбурну и никада се није удала, али су медији 2014. године писали да по први пут у животу има момка. Пре две године открила је да јој је дијагностикован Аспергеров синдром, аутистични поремећај који прате потешкоће у друшвеној интеракцији.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар