Gdje je Suzan Bojl?

Njen nastup u emisiji "Britanija ima talenat" 2009. godine rasplakao je milione, a ona je preko noći postala zvezda. Suzan Bojl sada planira povratak na scenu u velikom stilu.

Zabava 06.01.2016 | 07:29
Gdje je Suzan Bojl?

Jedna je od retkih koja je dobila ovacije i od zloglasnog Sajmona Kauela, kada je u emisiji izvela pesmu "I Dreamed A Dream".

Tokom narednih šest godina, neposredno pred Božić objavljivala je albume, ali 2015. godine novo izdanje je izostalo. Ona se potpuno povukla iz javnosti, ali njeni fanovi ne treba da strahuju. Izvori bliski pevačici kažu da novi album stiže u 2016.

- Za nekoliko meseci Suzan počinje da snima u studiju. Tokom 2015. uglavnom je nije bilo u javnosti, ali će ove godine vraća na scenu, a novi album stiže na jesen - kaže izvor.

Suzan slava i popularnost nisu promenili. Ona i dalje živi skromno u Blekburnu i nikada se nije udala, ali su mediji 2014. godine pisali da po prvi put u životu ima momka. Pre dve godine otkrila je da joj je dijagnostikovan Aspergerov sindrom, autistični poremećaj koji prate poteškoće u drušvenoj interakciji.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar