Да ли је Зидан ''X фактор'' за довођење Азара?!

Белгијанац је увек истицао да је му је Француз идол и узор, а Реал би могао да заигра и на ту карту.

Фудбал 10.01.2016 | 08:40
Да ли је Зидан ''X фактор'' за довођење Азара?!

Реал Мадрид је доласком Зинедина Зидана на клупу Реал Мадрида добио велико име на тој функцији, а уже гледано можда и оно што му је недостајало у годишњој јурњави за Еденом Азаром. Француз и Белгијанац су увек имали високо мишљење један о другом.

"После Месија и Роналда Азар је мој омиљени фудбалер. Спектакуларан је. Волим како игра фудбал", истакао је Зидан још када је био тренер Реаловог Б тима.

Оно што ће додатно загрејати срца Краљевског клуба је и чињеница да је Азар увек истицао да је Зидан његов узор и идол, а познато је и да је истакао да му је сан да заигра за Реал Мадрид.

Азар се ове сезоне мучи у Премијер лиги, бледа је сенка прошлогодишњег "убице", има проблема и са повредама, па су то све ствари због којих би Белгијанац можда могао да проба да "ресетује" све променом средине и одласком у тако велики клуб као што је Реал Мадрид.

Мадриђани су га желели још 2012. али је Белгијанац отишао у редове Плаваца. Видећемо да ли су се сада коцкице коначно сложиле и да ли је Зидан X фактор овог трансфера.

Делује да Реал сада има веће шансе него икада.

Коментари / 0

Оставите коментар