Da li je Zidan ''X faktor'' za dovođenje Azara?!

Belgijanac je uvek isticao da je mu je Francuz idol i uzor, a Real bi mogao da zaigra i na tu kartu.

Fudbal 10.01.2016 | 08:40
Da li je Zidan ''X faktor'' za dovođenje Azara?!

Real Madrid je dolaskom Zinedina Zidana na klupu Real Madrida dobio veliko ime na toj funkciji, a uže gledano možda i ono što mu je nedostajalo u godišnjoj jurnjavi za Edenom Azarom. Francuz i Belgijanac su uvek imali visoko mišljenje jedan o drugom.

"Posle Mesija i Ronalda Azar je moj omiljeni fudbaler. Spektakularan je. Volim kako igra fudbal", istakao je Zidan još kada je bio trener Realovog B tima.

Ono što će dodatno zagrejati srca Kraljevskog kluba je i činjenica da je Azar uvek isticao da je Zidan njegov uzor i idol, a poznato je i da je istakao da mu je san da zaigra za Real Madrid.

Azar se ove sezone muči u Premijer ligi, bleda je senka prošlogodišnjeg "ubice", ima problema i sa povredama, pa su to sve stvari zbog kojih bi Belgijanac možda mogao da proba da "resetuje" sve promenom sredine i odlaskom u tako veliki klub kao što je Real Madrid.

Madriđani su ga želeli još 2012. ali je Belgijanac otišao u redove Plavaca. Videćemo da li su se sada kockice konačno složile i da li je Zidan X faktor ovog transfera.

Deluje da Real sada ima veće šanse nego ikada.

Komentari / 0

Ostavite komentar