Захави послао протестно писмо Звезди због Јовића!

Црвено-бели одбили да продају Јовића за 300.000 евра! "Понуду смо добили још почетком децембра, али смо је одбили. Лука остаје у Звезди", рекао је за генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

Фудбал 07.01.2016 | 12:00
Захави послао протестно писмо Звезди због Јовића!

Познати израелски менаџер Пини Захави послао је протестну ноту на адресу Црвене звезде због третмана Луке Јовића. Инвестициони фонд, којим руководи Израелац, прошле зиме је откупио 70 посто уговора младог фудбалера за 1.700.000 евра и преузео бригу о финансијским условима наредне продаје. Пошто је већ имао негативна искуства са Николом Максимовићем, Захави је у купопродајном уговору економских права ставио клаузулу о загарантованим минутима суперталентованог нападача.

Ипак, Јовић је минуте добијао на кашичицу, а ни тад их није користио на прави начин, па му је пала цена на тржишту, што посебно замера Захави, који у овом тренутку не може да профитира од будућег трансфера.

У данашњој штампи појавила се информација да је кипарски Аполон послао понуду за талентованог нападача, по којој би 300.000 евра припало Црвеној звезди, што је за МОЗЗАРТ Спорт потврдио и Звездан Терзић, али је додао да је она већ одбијена.
"То је стара вест. Понуду смо добили још почетком децембра, али смо је одбили. Лука остаје у Звезди", рекао је генерални директор Звезде.

Лука Јовић је у дресу првог тима Црвене звезде дебитовао са 16 година 28. маја 2014. године у Новом Саду и срушио рекорд Дејана Станковића као најмлађи стрелац у историји клуба, а већ у октобру исте године био је и најмлађи играч у историји вечитог дербија. Ове сезоне је запао у други план због феноменалне форме Уга Вијеире, па је своју шансу добијао углавном у завршници суперлигашких мечева.

Коментари / 0

Оставите коментар