Zahavi poslao protestno pismo Zvezdi zbog Jovića!

Crveno-beli odbili da prodaju Jovića za 300.000 evra! "Ponudu smo dobili još početkom decembra, ali smo je odbili. Luka ostaje u Zvezdi", rekao je za generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Fudbal 07.01.2016 | 12:00
Zahavi poslao protestno pismo Zvezdi zbog Jovića!

Poznati izraelski menadžer Pini Zahavi poslao je protestnu notu na adresu Crvene zvezde zbog tretmana Luke Jovića. Investicioni fond, kojim rukovodi Izraelac, prošle zime je otkupio 70 posto ugovora mladog fudbalera za 1.700.000 evra i preuzeo brigu o finansijskim uslovima naredne prodaje. Pošto je već imao negativna iskustva sa Nikolom Maksimovićem, Zahavi je u kupoprodajnom ugovoru ekonomskih prava stavio klauzulu o zagarantovanim minutima supertalentovanog napadača.

Ipak, Jović je minute dobijao na kašičicu, a ni tad ih nije koristio na pravi način, pa mu je pala cena na tržištu, što posebno zamera Zahavi, koji u ovom trenutku ne može da profitira od budućeg transfera.

U današnjoj štampi pojavila se informacija da je kiparski Apolon poslao ponudu za talentovanog napadača, po kojoj bi 300.000 evra pripalo Crvenoj zvezdi, što je za MOZZART Sport potvrdio i Zvezdan Terzić, ali je dodao da je ona već odbijena.
"To je stara vest. Ponudu smo dobili još početkom decembra, ali smo je odbili. Luka ostaje u Zvezdi", rekao je generalni direktor Zvezde.

Luka Jović je u dresu prvog tima Crvene zvezde debitovao sa 16 godina 28. maja 2014. godine u Novom Sadu i srušio rekord Dejana Stankovića kao najmlađi strelac u istoriji kluba, a već u oktobru iste godine bio je i najmlađi igrač u istoriji večitog derbija. Ove sezone je zapao u drugi plan zbog fenomenalne forme Uga Vijeire, pa je svoju šansu dobijao uglavnom u završnici superligaških mečeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar