Надал: Новак је велики проблем, али ја сам још већи!

Шпански тенисер Рафаел Надал дао је занимљив интервју пред почетак нове сезоне у којем је рекао да ће Новак Ђоковић и даље свима бити велики проблем.

Тенис 09.01.2016 | 11:40
Надал: Новак је велики проблем, али ја сам још већи!

Надал и Ђоковић сезону су започели на истом турниру, у Дохи, а у интервјуу за „Ил Ђорнале“, некадашњи први тенисер света се осврнуо и на још једног великог ривала Роџера Федерера.

„Уверен сам да могу да се вратим на свој најбољи ниво. Ђоковић је велики проблем, не само за мене, већ за све. Федерер увек све очара својим тенисом. Али, прави проблем је Надал. Ако успем да се вратим у своје најбоље стање после толико повреда које сам имао последњих година, могу да се борим са свима. Тада ћу ја бити проблем за Новака и све остале“, нагласио је Надал.

Прошле сезоне, Надал је поражен у сва три међусобна дуела са Ђоковићем – у Монте Карлу, Ролан Гаросу и Пекингу, и једном који је одиграо са Федерером у Базелу. На питање шта ће му бити потребно да би освојио још један Грен слем, свој 15, Шпанац је рекао:

„Рад и само рад. Нисам стао ни дан током последњих месеци да бих стигао до нивоа који би ми дао могућност да постигнем сјајне резултате на највећим турнирима. Битно је да видим резултат, из дана у дан се осећам боље, самопоуздање ми расте, а то је најважније. Ускоро ћу моћи да играм дуге размене удараца на високом нивоу“.

Коментари / 0

Оставите коментар