Француска: Спријечено 6 терористичких напада

Француске власти разбиле су најмање 18 канала за регрутовање терориста и ухапсиле чланове 11 терористичких група, рекли су званичници, истакао је министар унутрашњих послова Бернар Казнев за РТЛ.

Свијет 05.01.2016 | 14:15
Француска: Спријечено 6 терористичких напада

Француски министар унутрашњих послова Бернар Казнев рекао је да у овом тренутку у Француској постоји велика опасност од тероризма .

"Неутралисали смо 18 регрутних канала, ухапсили смо чланове 11 група, а осујетили смо шест напада", рекао је Казнев за радио РТЛ.

Француска је појачала мјере безбједности и покренула хајку у цијелој земљи у потрази за џихадистима након терористичких напада 13. новембра у Паризу приликом којих је убијено 130 људи.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Луди Милојко

05.01.2016 13:30

Јој сто не волим про..равања.Ајде висе не лазите прво себе па ни друге.И онај напад је био васе масло само да би се скренула пазња и да би се други увукли у рат.Имамо и ми једног таког све му неко пријети сви су против њега а уствари је највисе сам против себе.Само на тај нацин зели да скрене пазњу са својих лоповлука и криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мустафа

05.01.2016 16:32

Ако си ти Милојко онда сам ја Мустафа! Ви сте толико проводни вас тројица сто остављате коментаре као неких наводно Срба који неволе РС, неволе Додика ,Русију, Путина, Француску а воле оцигледно терористе , ИСИЛ, Мустафу Церица који је наредио Маркале, Изетбеговица који је наредио Сребреницу! Па људи отиђите психијатру то вам је мој савјет! Ви сте очигледно скренули