Francuska: Spriječeno 6 terorističkih napada

Francuske vlasti razbile su najmanje 18 kanala za regrutovanje terorista i uhapsile članove 11 terorističkih grupa, rekli su zvaničnici, istakao je ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev za RTL.

Svijet 05.01.2016 | 14:15
Francuska: Spriječeno 6 terorističkih napada

Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev rekao je da u ovom trenutku u Francuskoj postoji velika opasnost od terorizma .

"Neutralisali smo 18 regrutnih kanala, uhapsili smo članove 11 grupa, a osujetili smo šest napada", rekao je Kaznev za radio RTL.

Francuska je pojačala mjere bezbjednosti i pokrenula hajku u cijeloj zemlji u potrazi za džihadistima nakon terorističkih napada 13. novembra u Parizu prilikom kojih je ubijeno 130 ljudi.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ludi Milojko

05.01.2016 13:30

Joj sto ne volim pro..ravanja.Ajde vise ne lazite prvo sebe pa ni druge.I onaj napad je bio vase maslo samo da bi se skrenula paznja i da bi se drugi uvukli u rat.Imamo i mi jednog takog sve mu neko prijeti svi su protiv njega a ustvari je najvise sam protiv sebe.Samo na taj nacin zeli da skrene paznju sa svojih lopovluka i kriminala.

ODGOVORITE
Name

Mustafa

05.01.2016 16:32

Ako si ti Milojko onda sam ja Mustafa! Vi ste toliko provodni vas trojica sto ostavljate komentare kao nekih navodno Srba koji nevole RS, nevole Dodika ,Rusiju, Putina, Francusku a vole ocigledno teroriste , ISIL, Mustafu Cerica koji je naredio Markale, Izetbegovica koji je naredio Srebrenicu! Pa ljudi otiđite psihijatru to vam je moj savjet! Vi ste očigledno skrenuli