Цеца на моторним санкама

Папарацо "Блица" усликао Светлану Ражнатовић у ситним сатима како се на моторним санкама возика стазама најпознатије српске планине.

Забава 05.01.2016 | 11:34
Цеца на моторним санкама

Цеца Ражнатовић стигла је пре неколико дана у највећи скијашки центар Србије у жељи да се одмори и неколико дана проведе са децом Вељком и Анастасијом. Иако привлачи велику пажњу где год да се појави, певачица се понаша као сав нормалан свет, јасно стављајући до знања да је ту приватно.

Како и звезде имају душу, тако је Цеца пожелела да се провоза на ски-санкама. Фотограф "Блица" се у том тренутку ту затекао и овековечио фолк диву у издању у којем је заиста нико није видео. Са стилом снежне краљице, у белом и беж, утопљена и ушушкана, Цеца је заузела своје место. Санке је возио инструктор, чак се и она у једном тренутку одважила да управља санкама, тако да је овај час успешно прошао. По њеном осмеху се да наслутити да се одлично провела и да ће ово искуство памтити. Када је безбедно завршила са зимским радостима, упутила се у свој апартман у луксузном хотелу у ком је одсела.

- Цеца је дивна према свима и јако непосредна. Сви су се одушевили када је стигла на Коп, а како смо чули, одмор јој је био преко потребан. Ето, уживала је и на снегу, иако је никада нисмо видели да ужива у зимским спортовима - каже један од људи који свакодневно виђају певачицу у комплексу хотела. Иначе, Ражнатовићева је у зимским чаролијама уживала у ситним сатима, када на стази није било много скијаша.

Цецина ћерка Анастасија и будућа снајка Маша Терзић такође су пожелеле да се забаве на снегу, па су и оне узеле санке.

Неустрашивој Анастасији није сметао минус да се скоцка за излазак, те је у мини хаљиници мамила уздахе, а деловало је као да јој уопште није хладно.

Девојке су показале да су одважније од својих момака, Костадина и Вељка, који су их чекали у хотелу.

Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

блбл

05.01.2016 10:38

Јел се ово стварно на српском зове " моторне санке "

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

05.01.2016 12:19

Види се да је искусна у јахању.

ОДГОВОРИТЕ