Ceca na motornim sankama

Paparaco "Blica" uslikao Svetlanu Ražnatović u sitnim satima kako se na motornim sankama vozika stazama najpoznatije srpske planine.

Zabava 05.01.2016 | 11:34
Ceca na motornim sankama

Ceca Ražnatović stigla je pre nekoliko dana u najveći skijaški centar Srbije u želji da se odmori i nekoliko dana provede sa decom Veljkom i Anastasijom. Iako privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, pevačica se ponaša kao sav normalan svet, jasno stavljajući do znanja da je tu privatno.

Kako i zvezde imaju dušu, tako je Ceca poželela da se provoza na ski-sankama. Fotograf "Blica" se u tom trenutku tu zatekao i ovekovečio folk divu u izdanju u kojem je zaista niko nije video. Sa stilom snežne kraljice, u belom i bež, utopljena i ušuškana, Ceca je zauzela svoje mesto. Sanke je vozio instruktor, čak se i ona u jednom trenutku odvažila da upravlja sankama, tako da je ovaj čas uspešno prošao. Po njenom osmehu se da naslutiti da se odlično provela i da će ovo iskustvo pamtiti. Kada je bezbedno završila sa zimskim radostima, uputila se u svoj apartman u luksuznom hotelu u kom je odsela.

- Ceca je divna prema svima i jako neposredna. Svi su se oduševili kada je stigla na Kop, a kako smo čuli, odmor joj je bio preko potreban. Eto, uživala je i na snegu, iako je nikada nismo videli da uživa u zimskim sportovima - kaže jedan od ljudi koji svakodnevno viđaju pevačicu u kompleksu hotela. Inače, Ražnatovićeva je u zimskim čarolijama uživala u sitnim satima, kada na stazi nije bilo mnogo skijaša.

Cecina ćerka Anastasija i buduća snajka Maša Terzić takođe su poželele da se zabave na snegu, pa su i one uzele sanke.

Neustrašivoj Anastasiji nije smetao minus da se skocka za izlazak, te je u mini haljinici mamila uzdahe, a delovalo je kao da joj uopšte nije hladno.

Devojke su pokazale da su odvažnije od svojih momaka, Kostadina i Veljka, koji su ih čekali u hotelu.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

blbl

05.01.2016 10:38

Jel se ovo stvarno na srpskom zove " motorne sanke "

ODGOVORITE
Name

ceca

05.01.2016 12:19

Vidi se da je iskusna u jahanju.

ODGOVORITE