Бивши боксер претукао и опљачкао туристе

Двојицу мађарских туриста претукао је и опљачкао у својој кући у Борчи бивши боксер Никола Ђ. (23) након дочека Нове године, пише данашња штампа.

Србија 05.01.2016 | 11:10
Бивши боксер претукао и опљачкао туристе

Београђанин се, како пише "Ало", са Мађарима упознао у граду и после провода им је понудио да преспавају код њега.

"Чим их је увео у свој дом, ухапшени им је наредио да испразне џепове. Одузео им је сав новац, мобилне телефоне и пасоше, а затим узео боксерске рукавице и почео да их бије. Мађарски туристи једва су успели да побегну помахниталом момку и случај пријаве полицији. Они су испричали да су сви били под дејством алкохола, али да им 'домаћин' није деловао као насилник, већ као фин младић, па су прихватили његов позив", објашњкава саговорник.

Према речима оштећених, ухапшени Никола Ђ. тукао их је боксерским рукавицама које је извадио из свог ормара након што су одбили да му дају своје ствари.

"На саслушању у полицији, оштећени нису могли да дају детаљан опис куће у којој су опљачкани јер, како су сами признали, бежали су колико их ноге носе када су видели кога су изабрали за пријатеља. Несрећним младићима враћена су документа, тако да су могли да наставе пут", додаје тај саговорник.

Ухапшени Никола Ђ. је након полицијског задржавања саслушан у тужилаштву због два кривична дела - разбојништва и туче. До сада није био познат полицији.

(Мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар