Bivši bokser pretukao i opljačkao turiste

Dvojicu mađarskih turista pretukao je i opljačkao u svojoj kući u Borči bivši bokser Nikola Đ. (23) nakon dočeka Nove godine, piše današnja štampa.

Srbija 05.01.2016 | 11:10
Bivši bokser pretukao i opljačkao turiste

Beograđanin se, kako piše "Alo", sa Mađarima upoznao u gradu i posle provoda im je ponudio da prespavaju kod njega.

"Čim ih je uveo u svoj dom, uhapšeni im je naredio da isprazne džepove. Oduzeo im je sav novac, mobilne telefone i pasoše, a zatim uzeo bokserske rukavice i počeo da ih bije. Mađarski turisti jedva su uspeli da pobegnu pomahnitalom momku i slučaj prijave policiji. Oni su ispričali da su svi bili pod dejstvom alkohola, ali da im 'domaćin' nije delovao kao nasilnik, već kao fin mladić, pa su prihvatili njegov poziv", objašnjkava sagovornik.

Prema rečima oštećenih, uhapšeni Nikola Đ. tukao ih je bokserskim rukavicama koje je izvadio iz svog ormara nakon što su odbili da mu daju svoje stvari.

"Na saslušanju u policiji, oštećeni nisu mogli da daju detaljan opis kuće u kojoj su opljačkani jer, kako su sami priznali, bežali su koliko ih noge nose kada su videli koga su izabrali za prijatelja. Nesrećnim mladićima vraćena su dokumenta, tako da su mogli da nastave put", dodaje taj sagovornik.

Uhapšeni Nikola Đ. je nakon policijskog zadržavanja saslušan u tužilaštvu zbog dva krivična dela - razbojništva i tuče. Do sada nije bio poznat policiji.

(Mondo.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar