Шипово: Украо возило, па слетио са пута

Двадесетједногодишњи Ђ.В. из Шипова осумњичен је да је у новогодишњој ноћи, са паркинга у Улици Симе Шолаје у овом граду, украо пасат, а потом њиме слетио са пута, потврђено је "Независним" из полиције.

Република Српска 05.01.2016 | 10:10
Шипово: Украо возило, па слетио са пута

Да се на локалном путу у мјесту Драгнић, општина Шипово, налази то возило, које је слетило са коловоза, и да у аутомобилу нема никога, Полицијској станици Шипово пријављено је прекјуче.

"Поступањем по запримљеној пријави, утврђено је да је возило приватног власништва, и да је отуђено 31. децембра 2015. године око 23.30 часова", саопштила је Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука.

На основу оперативног рада на терену и прикупљених информација, полиција је дошла до сазнања да је Ђ.В. искористио одсуство и непажњу власника, те је уз помоћ оригиналног кључа, који се налазио у контакт брави, упалио пасат.

"Потом је усљед неприлагођене брзине слетио са коловоза, гдје је оставио возило и побјегао са лица мјеста", казали су "Независним" из полиције.

Ђ.В. је испитан у својству осумњиченог, а након комплетирања и документовања предмета против њега ће у редовној процедури бити достављен извјештај надлежном тужилаштву.

(НН)

Коментари / 0

Оставите коментар