Šipovo: Ukrao vozilo, pa sletio sa puta

Dvadesetjednogodišnji Đ.V. iz Šipova osumnjičen je da je u novogodišnjoj noći, sa parkinga u Ulici Sime Šolaje u ovom gradu, ukrao pasat, a potom njime sletio sa puta, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Republika Srpska 05.01.2016 | 10:10
Šipovo: Ukrao vozilo, pa sletio sa puta

Da se na lokalnom putu u mjestu Dragnić, opština Šipovo, nalazi to vozilo, koje je sletilo sa kolovoza, i da u automobilu nema nikoga, Policijskoj stanici Šipovo prijavljeno je prekjuče.

"Postupanjem po zaprimljenoj prijavi, utvrđeno je da je vozilo privatnog vlasništva, i da je otuđeno 31. decembra 2015. godine oko 23.30 časova", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija, policija je došla do saznanja da je Đ.V. iskoristio odsustvo i nepažnju vlasnika, te je uz pomoć originalnog ključa, koji se nalazio u kontakt bravi, upalio pasat.

"Potom je usljed neprilagođene brzine sletio sa kolovoza, gdje je ostavio vozilo i pobjegao sa lica mjesta", kazali su "Nezavisnim" iz policije.

Đ.V. je ispitan u svojstvu osumnjičenog, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv njega će u redovnoj proceduri biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

(NN)

Komentari / 0

Ostavite komentar