Крајем дана стижу нам нове сњежне падавине

Данас у Босни и Херцеговини облачно. Послије подне се очекују падавине са југа која ће крајем дана и у ноћи на сриједу захватити цијелу земљу.

Босна и Херцеговина 05.01.2016 | 07:59
Крајем дана стижу нам нове сњежне падавине

У централном дијелу БиХ ће падати сусњежица и снијег, а на југу киша. Вјетар слаб источног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између –8 и –2°Ц, на југу земље од 1 до 5°Ц. Највиша дневна температура углавном између –1 и 4°Ц, на југу земље од 6 до 10°Ц.

Сриједа: У Босни и Херцеговини облачно. На југу киша, у осталом дијелу ујутро сусњежица и снијег. Током дана порастом температура ваздуха у низинама ће падати и киша која ће поново крајем дана прећи у снијег. Вјетар слаб до умјерене јачине. У сјеверним подручјима сјеверног и сјеверозападног смјера, у остатку земље јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између –2 и 2°Ц, на југу од 3 до 7°Ц. Највиша дневна температура углавном између 0 и 4°Ц, на југу земље од 8 до 12°Ц.

Четвртак: У Босни и Херцеговини облачно. Прије подне у централном дијелу БиХ слаб снијег, а на југу слаба киша. У ноћи на петак смањење облачности. Вјетар слаб. Прије подне сјеверног и сјеверозападног смјера, у другој половини дана у скретању на југо. Најнижа јутарња температура ваздуга већином између –6 и –1°Ц, на југу земље од 2 до 5°Ц. Највиша дневна температура углавном између –1 и 3°Ц, на југу од 6 до 10°Ц.

Коментари / 0

Оставите коментар