Академик попустом честитао празнике

Крупањ-Ветеринарска станица у Крупњу, чији је већински власник академик Српске краљевске академије научника и уметника, професор др Зоран Грујичић, мештанима Рађевине, Азбуковице и Јадра, преглед печеница за Божић, наплаћује само 150 динара, што је дупло јефтиније, него код других ветеринара у овом делу Србије, а он неких скоро тродупло повољније.

Србија 04.01.2016 | 21:16
Академик попустом честитао празнике

За социјално најугроженије становнике преглед меса је бесплатан.

Фирма „Еврамартин“, у оквиру које послује Ветеринарска станица, уручила је, у сусрет најрадоснијем православном празнику новчани прилог за изградњу цркве у Лозничком Пољу, недалеко од Дрине, окружену с једне стране Гучевом, а са друге Цером. Осим тога, даровали су и већи број препарата за јачање здравља, које су њихов производ или увоз из Амазоније.

"Ово је једноставно нешто што чиним, из дубине душе, а ово је порука и другима да, кад год могу, људима помогну или им бар олакшају муке", каже Грујичић.

"Српска краљевска академија научника и уметника и јесте скуп људи, који, уз друге неопходне референце, имају осећај за свој род увек, на сваком месту и у свако време."

В.М.

Коментари / 0

Оставите коментар