Akademik popustom čestitao praznike

Krupanj-Veterinarska stanica u Krupnju, čiji je većinski vlasnik akademik Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika, profesor dr Zoran Grujičić, meštanima Rađevine, Azbukovice i Jadra, pregled pečenica za Božić, naplaćuje samo 150 dinara, što je duplo jeftinije, nego kod drugih veterinara u ovom delu Srbije, a on nekih skoro troduplo povoljnije.

Srbija 04.01.2016 | 21:16
Akademik popustom čestitao praznike

Za socijalno najugroženije stanovnike pregled mesa je besplatan.

Firma „Evramartin“, u okviru koje posluje Veterinarska stanica, uručila je, u susret najradosnijem pravoslavnom prazniku novčani prilog za izgradnju crkve u Lozničkom Polju, nedaleko od Drine, okruženu s jedne strane Gučevom, a sa druge Cerom. Osim toga, darovali su i veći broj preparata za jačanje zdravlja, koje su njihov proizvod ili uvoz iz Amazonije.

"Ovo je jednostavno nešto što činim, iz dubine duše, a ovo je poruka i drugima da, kad god mogu, ljudima pomognu ili im bar olakšaju muke", kaže Grujičić.

"Srpska kraljevska akademija naučnika i umetnika i jeste skup ljudi, koji, uz druge neophodne reference, imaju osećaj za svoj rod uvek, na svakom mestu i u svako vreme."

V.M.

Komentari / 0

Ostavite komentar