Да ли Роналдињо коначно иде у Премијер лигу?!

Легендарни бразилски фудбалер Роналдињо има неколико понуда енглеских фудбала да их појача ове зиме, открио је његов брат и агент Роберто.

Фудбал 05.01.2016 | 16:00
Да ли Роналдињо коначно иде у Премијер лигу?!

Роналдињо, некадашњи освајач Златне лопте, без клуба је откако је напустио Флуминенсе, али жели да се врати професионалном фудбалу у фебруару.

Његов кратак боравак у Флуминенсеу обележили су проблеми и он је поништио уговор који је имао са клубом после само девет утакмица, али је 35-годишњи фудбалер и даље веома тражан.

Роналдињов брат истиче да бразилски фудбалер има више од једне понуде клубова из Енглеске, али да ће се највероватније одлучити да каријеру настави у Азији или Сједињеним Државама.

„Азија или Сједињене Државе су изгледнија опција. Мој брат је такмичар, воли да побеђује, а то људи не схватају о њему. И даље жели да игра. Никада није имао озбиљније повреде, његово тело је у савршеном стању. Мислим да има још три или четири сезоне у ногама, а можда чак и више“, истакао је Роберто.

Међутим, постоји и шанса да се Роналдињо врати у родни Бразил, пошто током каријере једино није постао шампион своје земље.

“То је и даље његов сан”, додао је Роберто.

Роналдињо је напустио Европу 2011. године и вратио се у Бразил, где је потписао за Фламенго. Потом је бранио боје Атлетико Минеира, мексичког Керетара и Флуминенсеа. Каријеру је започео у Гремију, а на ‘Старом континенту’ је играо за Пари Сен Жермен, Барселону и Милан.

Коментари / 0

Оставите коментар