Da li Ronaldinjo konačno ide u Premijer ligu?!

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo ima nekoliko ponuda engleskih fudbala da ih pojača ove zime, otkrio je njegov brat i agent Roberto.

Fudbal 05.01.2016 | 16:00
Da li Ronaldinjo konačno ide u Premijer ligu?!

Ronaldinjo, nekadašnji osvajač Zlatne lopte, bez kluba je otkako je napustio Fluminense, ali želi da se vrati profesionalnom fudbalu u februaru.

Njegov kratak boravak u Fluminenseu obeležili su problemi i on je poništio ugovor koji je imao sa klubom posle samo devet utakmica, ali je 35-godišnji fudbaler i dalje veoma tražan.

Ronaldinjov brat ističe da brazilski fudbaler ima više od jedne ponude klubova iz Engleske, ali da će se najverovatnije odlučiti da karijeru nastavi u Aziji ili Sjedinjenim Državama.

„Azija ili Sjedinjene Države su izglednija opcija. Moj brat je takmičar, voli da pobeđuje, a to ljudi ne shvataju o njemu. I dalje želi da igra. Nikada nije imao ozbiljnije povrede, njegovo telo je u savršenom stanju. Mislim da ima još tri ili četiri sezone u nogama, a možda čak i više“, istakao je Roberto.

Međutim, postoji i šansa da se Ronaldinjo vrati u rodni Brazil, pošto tokom karijere jedino nije postao šampion svoje zemlje.

“To je i dalje njegov san”, dodao je Roberto.

Ronaldinjo je napustio Evropu 2011. godine i vratio se u Brazil, gde je potpisao za Flamengo. Potom je branio boje Atletiko Mineira, meksičkog Keretara i Fluminensea. Karijeru je započeo u Gremiju, a na ‘Starom kontinentu’ je igrao za Pari Sen Žermen, Barselonu i Milan.

Komentari / 0

Ostavite komentar