"Змајеви" поражени од Црне Горе!

Рукометна репрезентација БиХ поражена је од Црне Горе 30:26, у пријатељском мечу који је одигран у Бару.

Остали спортови 04.01.2016 | 21:20
"Змајеви" поражени од Црне Горе!

Резултат након 30 минута игре био је 15:14 за Црногорце. У домаћем тиму најефикаснији су били Борозан и Вујовић са по седам голова, док је у бх. екипи Бурић постигао пет голова, док је Прце завршио меч са четири гола.

Обје селекције вечерашњи пријатељски меч искористиле су како би што уиграније започеле обавезе које им предстоје током јануара.

Црна Гора ће 10. и 11.јануара одиграти два пријатељска меча са селекцијом Македоније, који ће бити посљедња провјера пред Европско првенство у Пољској, које почиње 16.јануара.

С друге стране, селекција БиХ играће квалификације за Свјетско првенство 2017. године у Француској. У периоду од 6. до 13. јануара, најбољи бх. рукометаши ће одиграти четири сусрета. Прва утакмица против селекције Косова играт ће се већ у сриједу, 6. јануара у Ђаковици, а реванш је на програму за три дана у Тузли.

Изабраници селектора Драгана Марковића квалификације завршавају реванш сусретима са Словачком 13. јануара у Хлоховецу и Литванијом 17. јануара у Тузли.

Након два меча у првом дијелу квалификација, играним почетком новембра, репрезентација БиХ дијели прво мјесто у Првој групи с Литванијом са освојена три бода, трећа је Словачка са два, док је Косово посљедње без бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар