Евертон Луиз Партизанов двије и по године!

Спортски директор црно-белих, Ивица Илиев, каже да је посао око довођења Бразилца из Сент Галена завршен.

Фудбал 04.01.2016 | 21:40
Евертон Луиз Партизанов двије и по године!

Пред крај прошле године у нове играче Партизана промовисани су Марко Јовановић, Бојан Шаранов и Немања Михајловић.

Прво појачање црно-белих у 2016. је странац - Евертон Луиз!

Нова година лепо је почела за шампиона из Хумске улице. "Парни ваљак" при крају је посла око ангажовања искусног Бразилца на позицији задњег везног, а то је у понедељак потврдио и спортски директор Партизана Ивица Илиев.

"Све је завршено. Договорили смо услове сарадње са Евертоном Луизом. Истовремено и са његовим доскорашњим клубом Сент Галеном. Играч ће до краја седмице допутовати у Београд, кад ћемо утаначити још неке детеље, после чега ће потписати уговор на две и по године", рекао је Илиев за "Моззартспорт".

Млади директор рекао је још да су Швајцарци тражили обештећење од милио евра, али да су на крају пристали да га продају црно-белима за знатно мање новца.

Евертон Луиз би требало да представља право освежење међу црно-белима, а реч је о фудбалеру кога краси невероватна брзина и техника.

Прошле сезоне играо је за Сент Гален, за који је уписао чак 39 утакмица и био један од најбољих играча швајцарске екипе. Међу "еспене" је стигао из Лугана, где је такође провео једну сезону, одигравши 28 мечеве и постигавши три гола.

Каријеру је почео у Понте Прети, а наступао је још за други тим Палмеираса, Мариљу, Брагантино, ЦРБ...

Коментари / 0

Оставите коментар