Everton Luiz Partizanov dvije i po godine!

Sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, kaže da je posao oko dovođenja Brazilca iz Sent Galena završen.

Fudbal 04.01.2016 | 21:40
Everton Luiz Partizanov dvije i po godine!

Pred kraj prošle godine u nove igrače Partizana promovisani su Marko Jovanović, Bojan Šaranov i Nemanja Mihajlović.

Prvo pojačanje crno-belih u 2016. je stranac - Everton Luiz!

Nova godina lepo je počela za šampiona iz Humske ulice. "Parni valjak" pri kraju je posla oko angažovanja iskusnog Brazilca na poziciji zadnjeg veznog, a to je u ponedeljak potvrdio i sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

"Sve je završeno. Dogovorili smo uslove saradnje sa Evertonom Luizom. Istovremeno i sa njegovim doskorašnjim klubom Sent Galenom. Igrač će do kraja sedmice doputovati u Beograd, kad ćemo utanačiti još neke detelje, posle čega će potpisati ugovor na dve i po godine", rekao je Iliev za "Mozzartsport".

Mladi direktor rekao je još da su Švajcarci tražili obeštećenje od milio evra, ali da su na kraju pristali da ga prodaju crno-belima za znatno manje novca.

Everton Luiz bi trebalo da predstavlja pravo osveženje među crno-belima, a reč je o fudbaleru koga krasi neverovatna brzina i tehnika.

Prošle sezone igrao je za Sent Galen, za koji je upisao čak 39 utakmica i bio jedan od najboljih igrača švajcarske ekipe. Među "espene" je stigao iz Lugana, gde je takođe proveo jednu sezonu, odigravši 28 mečeve i postigavši tri gola.

Karijeru je počeo u Ponte Preti, a nastupao je još za drugi tim Palmeirasa, Marilju, Bragantino, CRB...

Komentari / 0

Ostavite komentar