КК Партизан: Коме то сметају партизановци - ''Гробари''?!

У Хумској љути због одлуке КК Сутјеска да се навијачима Партизана забрани долазак на утакмицу АБА лиге у Никшићу.

Кошарка 04.01.2016 | 20:00
КК Партизан: Коме то сметају партизановци - ''Гробари''?!

Дебитант у АБА лиги Сутјеска из Никшића одлучио је да за меч са вишеструким прваком регионалног такмичења београдским Партизаном затвори улазе своје дворане за навијаче гостујућег тима.

"Донели смо одлуку да навијачи Партизана не буду у дворани. Такође, на утакмицу се мора доћи без обележја навијачких група. Значи, да не би било непријатности приликом улаза замолили би гледаоце да не долазе са таквим и сличним реквизитима", истакао је спортски директор Сутјеске Миодраг Љешковић.

На дан утакмице, саопштењем преко званичног сајта клуба, реаговао је и Партизан.

"Спортско надметање КК Сутјеска и КК Партизан НИС које ће се вечерас одржати у Никшићу, претходних дана је имало некоректну увертиру од стране руководства КК Сутјеска у виду одлуке о забрани уласка у халу свим навијачима који на себи буду имали обележја Партизана. Са великим поносом на армију навијача из Црне Горе којима је црно-бела боја у срцу, КК Партизан НИС поставља питање коме и због чега сметају обележија Партизана у граду који је познат по томе да у њему живи велики број навијача нашег клуба?

Због свега што представља у свету кошарке, КК Партизан НИС је магнет за навијаче у свим дворанама у којима се игра АБА лига. Тим пре, клуб сматра веома некоректном одлуку да се љубитељима кошарке, навијачима Партизана, ускрати право да уживо прате тим за који навијају а који долази у њихов град после много година", стоји у саопштењу.

Црно-бели су нагласили да се поносе чињеницом да за Партизан навијају људи широм региона.

Меч између Сутјеске и Партизана на програм је вечерас, од 21 час.

Коментари / 0

Оставите коментар