KK Partizan: Kome to smetaju partizanovci - ''Grobari''?!

U Humskoj ljuti zbog odluke KK Sutjeska da se navijačima Partizana zabrani dolazak na utakmicu ABA lige u Nikšiću.

Košarka 04.01.2016 | 20:00
KK Partizan: Kome to smetaju partizanovci - ''Grobari''?!

Debitant u ABA ligi Sutjeska iz Nikšića odlučio je da za meč sa višestrukim prvakom regionalnog takmičenja beogradskim Partizanom zatvori ulaze svoje dvorane za navijače gostujućeg tima.

"Doneli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe, na utakmicu se mora doći bez obeležja navijačkih grupa. Znači, da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza zamolili bi gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima", istakao je sportski direktor Sutjeske Miodrag Lješković.

Na dan utakmice, saopštenjem preko zvaničnog sajta kluba, reagovao je i Partizan.

"Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan NIS koje će se večeras održati u Nikšiću, prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva KK Sutjeska u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana. Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?

Zbog svega što predstavlja u svetu košarke, KK Partizan NIS je magnet za navijače u svim dvoranama u kojima se igra ABA liga. Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina", stoji u saopštenju.

Crno-beli su naglasili da se ponose činjenicom da za Partizan navijaju ljudi širom regiona.

Meč između Sutjeske i Partizana na program je večeras, od 21 čas.

Komentari / 0

Ostavite komentar