Десетине повријеђених и ухапшених у Никшићу

Уочи утакмице између кошаркаша Сутјеске и Партизана у Никшићу је дошло до велике туче присталица ова два тима.

Србија 04.01.2016 | 18:15
Десетине повријеђених и ухапшених у Никшићу

Како преносе подгорички медији, око 15 сати дошло је до обрачуна навијачких група "Војводе" и "Гробара", чији је исход око 30 повређених и 30-так ухапшених.

Челници Сутјеске забранили су улаз у халу навијачима Партизана, док су домаћи навијачи запретили да "Гробари" неће ући живи у халу. Утакмица 18. кола АБА лиге на програму је од 21 сат.

"Што се тиче нас Гробарима су врата Спортског центра отворена, наравно ако могу проћи поред нас, а правим навијачима је карта најмањи проблем", рекао је вођа навијача Сутјеске Борис Кустудић и додао да неће дозволити да се Гробари организовано прошетају улицама Никшића.

 

Како незванично сазнаје портал оногост.ме, навијачи Сутјеске "Војводе", каменицама и бакљама су гађали навијаче Партизана у Вучедолској улици, у близини некадашњег кафића "Библиотека", након чега је дошло до туче.

У инциденту је сломљено и стакло на возилу никшићке полиције. Одузет је већи број ножева, шипки и палица. Медији сазнају да су међу приведеним навијачима и држављани Србије. Међу ухапшенима има и београдских "Гробара" будући да је у Никшић данас допутовала група од десетак навијача.

 

Током инцидента, поломљено је и задње стакло службеног возила полиције.

Извор: Курир

Фото: оногост.ме

Коментари / 0

Оставите коментар