Балотели "моли" Клопа да га врати назад?!

Менаџер контроверзног фудбалера Мино Рајола путује у Енглеску како би убедио Јиргена Клопа да прекине Балотелијеву позајмицу у Милану и да га врати у Ливерпул.

Фудбал 05.01.2016 | 10:40
Балотели "моли" Клопа да га врати назад?!

Брендан Роџерс је последњих дана прелазног рока 2014. године, у недостатку нападача, одлучио да ризикује са Мариом Балотелијем, да би последњих дана годину дана касније схватио да је погрешио те је проследио Супер Марија на позајмицу у Милан.

Означен је тај трансфер као "последњи воз" за несташног Балотелија, али ни то није упалило...

Под будним оком Синише Михајловића није правио много глупости, постигао је један гол, али због повреде и јаке конкуренције у нападу стављен је у потпуности у други план.

Српски стручњак у наставку сезоне рачуна пре свих на Луиза Адријана, Карлоса Баку и М'Баје Нијанга, док ће "Бало" прво морати да изађе из повреде, а онда и да место у постави заслужи на тренинзима. Међутим, због промене менаџера на клупи Ливерпула - све се мења.

Последња два месеца у Ливерпулу све се пита Јирген Клоп, што није био случај са Роџерсом, па менаџер италијанског фудбалера Мино Рајола путује у Енглеску како би убедио Немца да је Балотели оно што Ливерпулу недостаје.

Није тајна да се Ливерпул мучи са нападом...

Кристијан Бентеке је постигао седам голова, Роберто Фирмино један, док су Дивок Ориги, Дани Ингс и Данијел Стариџ повређени и комбиновано су постигли 11 голова у свим такмичењима. Да ли би баш фудбалер који се није снашао и постигао само 4 гола за годину дана у Ливерпулу био решење?

Наводно би Милан био вољан да се "опрости" од услуга Балотелија на кога не може да рачуна од септембра, ни Марио није незаинтересован, али се на крају крајева пита Јирген Клоп...

Шта ви мислите о овом потезу?

Коментари / 0

Оставите коментар