Baloteli "moli" Klopa da ga vrati nazad?!

Menadžer kontroverznog fudbalera Mino Rajola putuje u Englesku kako bi ubedio Jirgena Klopa da prekine Balotelijevu pozajmicu u Milanu i da ga vrati u Liverpul.

Fudbal 05.01.2016 | 10:40
Baloteli "moli" Klopa da ga vrati nazad?!

Brendan Rodžers je poslednjih dana prelaznog roka 2014. godine, u nedostatku napadača, odlučio da rizikuje sa Mariom Balotelijem, da bi poslednjih dana godinu dana kasnije shvatio da je pogrešio te je prosledio Super Marija na pozajmicu u Milan.

Označen je taj transfer kao "poslednji voz" za nestašnog Balotelija, ali ni to nije upalilo...

Pod budnim okom Siniše Mihajlovića nije pravio mnogo gluposti, postigao je jedan gol, ali zbog povrede i jake konkurencije u napadu stavljen je u potpunosti u drugi plan.

Srpski stručnjak u nastavku sezone računa pre svih na Luiza Adrijana, Karlosa Baku i M'Baje Nijanga, dok će "Balo" prvo morati da izađe iz povrede, a onda i da mesto u postavi zasluži na treninzima. Međutim, zbog promene menadžera na klupi Liverpula - sve se menja.

Poslednja dva meseca u Liverpulu sve se pita Jirgen Klop, što nije bio slučaj sa Rodžersom, pa menadžer italijanskog fudbalera Mino Rajola putuje u Englesku kako bi ubedio Nemca da je Baloteli ono što Liverpulu nedostaje.

Nije tajna da se Liverpul muči sa napadom...

Kristijan Benteke je postigao sedam golova, Roberto Firmino jedan, dok su Divok Origi, Dani Ings i Danijel Staridž povređeni i kombinovano su postigli 11 golova u svim takmičenjima. Da li bi baš fudbaler koji se nije snašao i postigao samo 4 gola za godinu dana u Liverpulu bio rešenje?

Navodno bi Milan bio voljan da se "oprosti" od usluga Balotelija na koga ne može da računa od septembra, ni Mario nije nezainteresovan, ali se na kraju krajeva pita Jirgen Klop...

Šta vi mislite o ovom potezu?

Komentari / 0

Ostavite komentar