Београд: Тек рођена беба зграбила маказе!

Мени је било фасцинантно, врло симпатично и слатко. Сигурна сам да је мала Петра наследила гене од покојне баке, која би била поносна да је видела овај призор, каже мајка Татјана Петронијевић

Србија 03.01.2016 | 18:59
Београд: Тек рођена беба зграбила маказе!

На свет је дошла 31. децембра у породилишту „Народни фронт“. Прво је заплакала, а одмах потом руком дохватила тупе маказе за обрађивање пупка. Биће да је то неки знак, пошто јој је покојна бака била кројачица.

Татјана Петронијевић (22) из Београда, поносна Петрина мама, каже да је то што је беба урадила феномен.

"Мој супруг је остао без мајке пре 18 година. Била је изврсна кројачица, заиста мислим да није случајност што се моја Петра прво ухватила за маказе. Мени је било фасцинантно кад сам то видела, врло симпатично и слатко, сигурна сам да је гене и таленат наследила од своје покојне баке, која би сигурно била поносна да је ово видела. Супруг и ја смо пресрећни што смо је добили, а и ја сам срећна што нисам више дебела", каже уз смех новопечена мама и додаје да у породици има још мајстора:

"Супруг Лука је мајстор, свекар и моја мајка такође, сви имамо неки таленат за мајсторије, па ће и наша Петра, исто тако, имати таленат за шивење. Ја сам васпитачица, али учила сам да плетем и да шијем, тако да ћу и ја наставити тамо где је некад Петрина бака стала".

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

03.01.2016 18:29

Крв није вода!Све најбоље бебици И породици!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анка.јосиповиц@гмаил.цом

03.01.2016 21:22

НЕК ЈЕ ОНА ЗИВА И ЗДРАВА И НЕК НЕ БУДЕ ДЗАБАЛЕБАРОС. ОНА ЈЕ ЈОС МАЛА АЛИ УЗ ЦЕСТИТЕ РОДИТЕЉЕ МОРА БИТИ ДОБРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

љубинка

04.01.2016 03:28

Беба ти је прелепа,а сто је ухватила маказе ,то је рефлеx хватања које ми лекари испитујемостављајуци прст на њен длан,Други рефлеx је сисања.дотакнемо јој усне И она их скупља.Срецно зелим вам све најбоље. .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беби све најбоље

04.01.2016 06:03

Нека ти је жива и здрава, али бих јој ја радије пожелио да заврши добар факултет. За кројаче и кројачице се одавно брине предсједник Народне Републике Кине. Дјеца требају да се школују, а не (као Татјана) да се удају из средње школе и рађају дјецу...

ОДГОВОРИТЕ