Beograd: Tek rođena beba zgrabila makaze!

Meni je bilo fascinantno, vrlo simpatično i slatko. Sigurna sam da je mala Petra nasledila gene od pokojne bake, koja bi bila ponosna da je videla ovaj prizor, kaže majka Tatjana Petronijević

Srbija 03.01.2016 | 18:59
Beograd: Tek rođena beba zgrabila makaze!

Na svet je došla 31. decembra u porodilištu „Narodni front“. Prvo je zaplakala, a odmah potom rukom dohvatila tupe makaze za obrađivanje pupka. Biće da je to neki znak, pošto joj je pokojna baka bila krojačica.

Tatjana Petronijević (22) iz Beograda, ponosna Petrina mama, kaže da je to što je beba uradila fenomen.

"Moj suprug je ostao bez majke pre 18 godina. Bila je izvrsna krojačica, zaista mislim da nije slučajnost što se moja Petra prvo uhvatila za makaze. Meni je bilo fascinantno kad sam to videla, vrlo simpatično i slatko, sigurna sam da je gene i talenat nasledila od svoje pokojne bake, koja bi sigurno bila ponosna da je ovo videla. Suprug i ja smo presrećni što smo je dobili, a i ja sam srećna što nisam više debela", kaže uz smeh novopečena mama i dodaje da u porodici ima još majstora:

"Suprug Luka je majstor, svekar i moja majka takođe, svi imamo neki talenat za majstorije, pa će i naša Petra, isto tako, imati talenat za šivenje. Ja sam vaspitačica, ali učila sam da pletem i da šijem, tako da ću i ja nastaviti tamo gde je nekad Petrina baka stala".

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

03.01.2016 18:29

Krv nije voda!Sve najbolje bebici I porodici!!!

ODGOVORITE
Name

[email protected]

03.01.2016 21:22

NEK JE ONA ZIVA I ZDRAVA I NEK NE BUDE DZABALEBAROS. ONA JE JOS MALA ALI UZ CESTITE RODITELJE MORA BITI DOBRA

ODGOVORITE
Name

ljubinka

04.01.2016 03:28

Beba ti je prelepa,a sto je uhvatila makaze ,to je reflex hvatanja koje mi lekari ispitujemostavljajuci prst na njen dlan,Drugi reflex je sisanja.dotaknemo joj usne I ona ih skuplja.Srecno zelim vam sve najbolje. .

ODGOVORITE
Name

Bebi sve najbolje

04.01.2016 06:03

Neka ti je živa i zdrava, ali bih joj ja radije poželio da završi dobar fakultet. Za krojače i krojačice se odavno brine predsjednik Narodne Republike Kine. Djeca trebaju da se školuju, a ne (kao Tatjana) da se udaju iz srednje škole i rađaju djecu...

ODGOVORITE