Сарајево: Аутомобил завршио на крову

У сарајевском насељу Бућа Поток догодила се саобраћајна несрећа у којој је возач аутомобила Хyундаи изгубио контролу над возилом, слетио с улице и завршио на крову.

Босна и Херцеговина 03.01.2016 | 14:21
Сарајево: Аутомобил завршио на крову

Након што је због снијега на путу јутрос већ један аутомобил слетио са пута на Ступу, у Бућа Потоку се догодила нова несрећа.

Како је портали клиx.ба јавио читалац, возило је након слијетања са пута завршило на крову, а на њему је причињена велика материјална штета.

"Ми мјештани смо одавно навикли на овакве догађаје. Након неколико захтјева опшинским органима, и даље није стављена заштитна ограда", обратио се редакцији портала Клиx.ба неименовани читалац.

Додао је како су грађани помогли да се возило поново врати на точкове, а из МУП-а КС још немају детаље везане за ову незгоду.

"Због снијега се данас догодило већ неколико несрећа. Упозоравамо и савјетујемо грађане да користе зимску опрему", рекли су за Клиx.ба из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево.

На сву срећу, возач Хyундаи прошао је без повреда.

(Клиx.ба)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гас, гас

03.01.2016 14:20

Многи не знају да возе овакве јаке аутомобиле, мисле да је то издржљиво, а све је то само лим и ништа више. Смањи брзину, не коци нагло, прилагоди се условима и не буди нервозан, порука свима шоферима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

03.01.2016 15:02

Прво требас отици у Буца Поток па онда тврдити такве ствари. Мислим да би у моменту схватио да си погријесио.

ОДГОВОРИТЕ