Sarajevo: Automobil završio na krovu

U sarajevskom naselju Buća Potok dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je vozač automobila Hyundai izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s ulice i završio na krovu.

Bosna i Hercegovina 03.01.2016 | 14:21
Sarajevo: Automobil završio na krovu

Nakon što je zbog snijega na putu jutros već jedan automobil sletio sa puta na Stupu, u Buća Potoku se dogodila nova nesreća.

Kako je portali klix.ba javio čitalac, vozilo je nakon slijetanja sa puta završilo na krovu, a na njemu je pričinjena velika materijalna šteta.

"Mi mještani smo odavno navikli na ovakve događaje. Nakon nekoliko zahtjeva opšinskim organima, i dalje nije stavljena zaštitna ograda", obratio se redakciji portala Klix.ba neimenovani čitalac.

Dodao je kako su građani pomogli da se vozilo ponovo vrati na točkove, a iz MUP-a KS još nemaju detalje vezane za ovu nezgodu.

"Zbog snijega se danas dogodilo već nekoliko nesreća. Upozoravamo i savjetujemo građane da koriste zimsku opremu", rekli su za Klix.ba iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo.

Na svu sreću, vozač Hyundai prošao je bez povreda.

(Klix.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gas, gas

03.01.2016 14:20

Mnogi ne znaju da voze ovakve jake automobile, misle da je to izdržljivo, a sve je to samo lim i ništa više. Smanji brzinu, ne koci naglo, prilagodi se uslovima i ne budi nervozan, poruka svima šoferima

ODGOVORITE
Name

Mikailo

03.01.2016 15:02

Prvo trebas otici u Buca Potok pa onda tvrditi takve stvari. Mislim da bi u momentu shvatio da si pogrijesio.

ODGOVORITE