Филипа Младеновића чекају у Келну, а...

...могао би да скрене у Француску! Иако је изгледало да је трансфер у Немачку запечаћен, појавила се и друга опција.

Фудбал 04.01.2016 | 08:40
Филипа Младеновића чекају у Келну, а...

Претходних дана је све утаначено у преговорима између Келна и Филипа Младеновића, али Французи би могли у последњем часу да покваре посао. Сент Етјен је загризао за дефанзивца БАТЕ Борисова и нада се његовом потпису.

У Келну чекају Младеновића и надају се да ће почети да тренира већ у понедељак, али сада су и Французи ушли у игру. Младеновић би према плановима Келнових челника требало да буде једино право појачање у јануару. Келн жели да се за сваки случај осигура ако остане без најбољег играча Јонатана Хектора. Он је целе јесени био стандарадан и одиргао сваки меч у првенству за Јарчеве. Постао је и један од стандардних репрезентативаца Немачке, па је јасно да ће бундеслигаш тешко одолети неким јачим понудама за 25-годишњака. Зато жели да се осигура довођењем Младеновића.

Међутим, и у Сент Етјену верују да имају адуте у рукаву којима би привукли Србина у долину Роне. Тренер Гатје је рекао да очекује довођење левог бека, да је Франк Табану прва жеља, али да има алтернативу уколико првотимац Свонсија не буде доступан. Француски медији откривају да је алтернатива управо Младеновић.

Коментари / 0

Оставите коментар