Filipa Mladenovića čekaju u Kelnu, a...

...mogao bi da skrene u Francusku! Iako je izgledalo da je transfer u Nemačku zapečaćen, pojavila se i druga opcija.

Fudbal 04.01.2016 | 08:40
Filipa Mladenovića čekaju u Kelnu, a...

Prethodnih dana je sve utanačeno u pregovorima između Kelna i Filipa Mladenovića, ali Francuzi bi mogli u poslednjem času da pokvare posao. Sent Etjen je zagrizao za defanzivca BATE Borisova i nada se njegovom potpisu.

U Kelnu čekaju Mladenovića i nadaju se da će početi da trenira već u ponedeljak, ali sada su i Francuzi ušli u igru. Mladenović bi prema planovima Kelnovih čelnika trebalo da bude jedino pravo pojačanje u januaru. Keln želi da se za svaki slučaj osigura ako ostane bez najboljeg igrača Jonatana Hektora. On je cele jeseni bio standaradan i odirgao svaki meč u prvenstvu za Jarčeve. Postao je i jedan od standardnih reprezentativaca Nemačke, pa je jasno da će bundesligaš teško odoleti nekim jačim ponudama za 25-godišnjaka. Zato želi da se osigura dovođenjem Mladenovića.

Međutim, i u Sent Etjenu veruju da imaju adute u rukavu kojima bi privukli Srbina u dolinu Rone. Trener Gatje je rekao da očekuje dovođenje levog beka, da je Frank Tabanu prva želja, ali da ima alternativu ukoliko prvotimac Svonsija ne bude dostupan. Francuski mediji otkrivaju da je alternativa upravo Mladenović.

Komentari / 0

Ostavite komentar