Ненад Крстић: Жао ми је Партизана...!

“Рехабилитација колена се одужила, па ћу да се вратим на паркет за два, три месеца”, поручује бивши капитен кошаркашке репрезентације Србије.

Кошарка 04.01.2016 | 22:00
Ненад Крстић: Жао ми је Партизана...!

Некадашњег капитена српске кошаркашке репрезентације и центра Ефеса Ненада Крстића наш позив је затекао у Београду где се опоравља од повреде и наравно прво питање, уз жеље за добро здравље, односило се на његов повратак на паркет.
„Повратак се одужио јер сам имао малу компликацију и морао сам на додатну интервенцију. Мислио сам да ћу се вратити за шест месеци, а сад је сигурно да ће рехабилитација укупно трајати осам, девет месеци“.

Ипак, Крстић помно прати игре свог клуба и дешавања у њему?
„Ефес је у недељу домаћин Анкари, у турском шампионату, који је мало специфичан, нема лаких мечева. Е сад, предност је што играмо код куће и надам се победи и останку у врху табеле“.

Након тога очекује вас утакмица ТОП 16 фазе Евролиге против Локомотиве...
„Добра екипа, играо сам против њих још док сам био у ЦСКА. Тешко је играти јер је пут далек, преседа се на неком од аеродрома, али Ефес практикује да на пут иде два дана раније што олакшава ситуацију. Надамо се добром резултату јер желимо да ове сезоне у сваком такмичењу направимо искорак. Ја ћу помоћи колико могу, мада се враћам у тешком тренутку“.

Сигурно пратите дешавања у Партизану, не иде како се очекивало?
„Свима нам је жао, било навијачима или бившим играчима. Ипак, надам се да је ово пролазна фаза, уосталом не може увек да се побеђује и увек буде у врху. Надам се да људи у Партизану знају шта раде“, рекао је на крају Крстић.

Коментари / 0

Оставите коментар