Nenad Krstić: Žao mi je Partizana...!

“Rehabilitacija kolena se odužila, pa ću da se vratim na parket za dva, tri meseca”, poručuje bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije.

Košarka 04.01.2016 | 22:00
Nenad Krstić: Žao mi je Partizana...!

Nekadašnjeg kapitena srpske košarkaške reprezentacije i centra Efesa Nenada Krstića naš poziv je zatekao u Beogradu gde se oporavlja od povrede i naravno prvo pitanje, uz želje za dobro zdravlje, odnosilo se na njegov povratak na parket.
„Povratak se odužio jer sam imao malu komplikaciju i morao sam na dodatnu intervenciju. Mislio sam da ću se vratiti za šest meseci, a sad je sigurno da će rehabilitacija ukupno trajati osam, devet meseci“.

Ipak, Krstić pomno prati igre svog kluba i dešavanja u njemu?
„Efes je u nedelju domaćin Ankari, u turskom šampionatu, koji je malo specifičan, nema lakih mečeva. E sad, prednost je što igramo kod kuće i nadam se pobedi i ostanku u vrhu tabele“.

Nakon toga očekuje vas utakmica TOP 16 faze Evrolige protiv Lokomotive...
„Dobra ekipa, igrao sam protiv njih još dok sam bio u CSKA. Teško je igrati jer je put dalek, preseda se na nekom od aerodroma, ali Efes praktikuje da na put ide dva dana ranije što olakšava situaciju. Nadamo se dobrom rezultatu jer želimo da ove sezone u svakom takmičenju napravimo iskorak. Ja ću pomoći koliko mogu, mada se vraćam u teškom trenutku“.

Sigurno pratite dešavanja u Partizanu, ne ide kako se očekivalo?
„Svima nam je žao, bilo navijačima ili bivšim igračima. Ipak, nadam se da je ovo prolazna faza, uostalom ne može uvek da se pobeđuje i uvek bude u vrhu. Nadam se da ljudi u Partizanu znaju šta rade“, rekao je na kraju Krstić.

Komentari / 0

Ostavite komentar