АБА - Игокеа: Годину започети побједом!

Кошаркаши Игокее дочекују МЗТ у првом мечу у 2016. години.

Кошарка 03.01.2016 | 12:20
АБА - Игокеа: Годину започети побједом!

Низ од шест узастопних пораза Игокеа је прекинула у прошлом колу побједом протв Партизана у Пиониру. Побједа која екипи Драгана Бајића значи пуно и на самопоуздању.

У недјељу у мечу 18. кола у Лакташе стиже МЗТ, који је подигао форму у посљедње вријеме.

" Чека нас тежак посао јер нам долази један јак противник који је значајно подигао форму у последње вријеме. У последње четири утакмице остварили су три побједе и један несрећни пораз од Меге у последњој секунди. Нама је побједа против Партизана изузетно битна, међутим, чинили смо све у току седмице да не полетимо у неку еуфорију. Одрадили смо квалитетне тренинге током седмице што нам је највише и недостајало и сигуран сам да ћемо спремни ући у ову утакмицу. Мотивисани смо да остваримо још једну побједу, а нама је сваки меч изузетно битан у борби за осптанак у лиги", рекао је тренер Игокее Драган Бајић.

На табели МЗТ има учинак седам побједа и 10 пораза , док је Игокеа до сада сотварила шест побједа уз 11 пораза. У екипи из Скопља настапају два бивша играча Игокее Душко Бунић и Ђорђе Дреновац.

" Прошлу утакмицу смо добили на гостујућем терену, подигли смо се психички и надам се да ћемо и у ову утакмицу ући мотивисани јер нам је побједа заиста битна у борби за опстанак у лиги али и прикључак средини табеле. Добро смо се спремили претходних дана за екипу МЗТ-а која је добра екипа, са квалитетним појединцима. Они су такође ушли у нешто лошију серију и надам се да ћемо то да искористимо. Играмо пред домаћим навијачима и очекујем да ћемо тријумфовати", каже капитен Игокее Милош Коматина, који се опоравио од повреде.

Утакмица се игра 03.01.2016. с почетком у 17:00 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар