ABA - Igokea: Godinu započeti pobjedom!

Košarkaši Igokee dočekuju MZT u prvom meču u 2016. godini.

Košarka 03.01.2016 | 12:20
ABA - Igokea: Godinu započeti pobjedom!

Niz od šest uzastopnih poraza Igokea je prekinula u prošlom kolu pobjedom protv Partizana u Pioniru. Pobjeda koja ekipi Dragana Bajića znači puno i na samopouzdanju.

U nedjelju u meču 18. kola u Laktaše stiže MZT, koji je podigao formu u posljednje vrijeme.

" Čeka nas težak posao jer nam dolazi jedan jak protivnik koji je značajno podigao formu u poslednje vrijeme. U poslednje četiri utakmice ostvarili su tri pobjede i jedan nesrećni poraz od Mege u poslednjoj sekundi. Nama je pobjeda protiv Partizana izuzetno bitna, međutim, činili smo sve u toku sedmice da ne poletimo u neku euforiju. Odradili smo kvalitetne treninge tokom sedmice što nam je najviše i nedostajalo i siguran sam da ćemo spremni ući u ovu utakmicu. Motivisani smo da ostvarimo još jednu pobjedu, a nama je svaki meč izuzetno bitan u borbi za osptanak u ligi", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Na tabeli MZT ima učinak sedam pobjeda i 10 poraza , dok je Igokea do sada sotvarila šest pobjeda uz 11 poraza. U ekipi iz Skoplja nastapaju dva bivša igrača Igokee Duško Bunić i Đorđe Drenovac.

" Prošlu utakmicu smo dobili na gostujućem terenu, podigli smo se psihički i nadam se da ćemo i u ovu utakmicu ući motivisani jer nam je pobjeda zaista bitna u borbi za opstanak u ligi ali i priključak sredini tabele. Dobro smo se spremili prethodnih dana za ekipu MZT-a koja je dobra ekipa, sa kvalitetnim pojedincima. Oni su takođe ušli u nešto lošiju seriju i nadam se da ćemo to da iskoristimo. Igramo pred domaćim navijačima i očekujem da ćemo trijumfovati", kaže kapiten Igokee Miloš Komatina, koji se oporavio od povrede.

Utakmica se igra 03.01.2016. s početkom u 17:00 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar