АБА: ‘'Гробари’' не смију у Никшић!

Кошаркашки клуб Сутјеска донео је одлуку да не дозволи навијачима Партизана улазак на утакмицу 18. кола АБА лиге.

Кошарка 03.01.2016 | 19:00
АБА: ‘'Гробари’' не смију у Никшић!

Дуел између Сутјеске и Партизана игра се у понедељак од 21 час у Никшићу и утакмица је једна од кључних у борби за опстанак у регионалном такмичењу.

За тај сусрет влада велико интересовање, а домаћи клуб је по правилнику АБА лиге донео одлуку да ‘Гробари’ не могу да му присуствују.

“Донели смо одлуку да навијачи Партизана не буду у дворани. Такође, на утакмицу мора да се дође без обележја навијачких група. Да не би било непријатности приликом улаза, замолили бисмо гледаоце да не долазе са таквим и сличним реквизитима”, истакао је спортски директор Сутјеске Миодраг Љешковић.

Та одлука долази само неколико недеља после гостовања Црвене звезде у Никшићу, када су ‘црвено-бели’ имали већу подршку од домаћих играча.

Љешковић је такође истакао да је већи део карата за дуел између Партизана и Сутјеске подељен спонзорима, а да ће се остатак продавати на да утакмице, али уз претходну резервацију.

Сутјеска се тренутно налази на самом зачељу АБА лиге са пет победа и 12 пораза, док је Партизан претпоследњи са скором 6/11, који има и Игокеа на 12. позицији.

Коментари / 0

Оставите коментар