ABA: ‘'Grobari’' ne smiju u Nikšić!

Košarkaški klub Sutjeska doneo je odluku da ne dozvoli navijačima Partizana ulazak na utakmicu 18. kola ABA lige.

Košarka 03.01.2016 | 19:00
ABA: ‘'Grobari’' ne smiju u Nikšić!

Duel između Sutjeske i Partizana igra se u ponedeljak od 21 čas u Nikšiću i utakmica je jedna od ključnih u borbi za opstanak u regionalnom takmičenju.

Za taj susret vlada veliko interesovanje, a domaći klub je po pravilniku ABA lige doneo odluku da ‘Grobari’ ne mogu da mu prisustvuju.

“Doneli smo odluku da navijači Partizana ne budu u dvorani. Takođe, na utakmicu mora da se dođe bez obeležja navijačkih grupa. Da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza, zamolili bismo gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima”, istakao je sportski direktor Sutjeske Miodrag Lješković.

Ta odluka dolazi samo nekoliko nedelja posle gostovanja Crvene zvezde u Nikšiću, kada su ‘crveno-beli’ imali veću podršku od domaćih igrača.

Lješković je takođe istakao da je veći deo karata za duel između Partizana i Sutjeske podeljen sponzorima, a da će se ostatak prodavati na da utakmice, ali uz prethodnu rezervaciju.

Sutjeska se trenutno nalazi na samom začelju ABA lige sa pet pobeda i 12 poraza, dok je Partizan pretposlednji sa skorom 6/11, koji ima i Igokea na 12. poziciji.

Komentari / 0

Ostavite komentar