Преминула и трећа особа у саобраћајци

У судару аутомобила “ауди” и воза на пружном прелазу “тринаеста” у Приједору погинули су супружници из Новог Града чији су иницијали Р.В. (42), возач, и Д.В. (39), сувозач, рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Приједор Марија Матић. Е.А. (38) из Костајнице је преминула приликом транспорта у УКЦ у Бањалуци.

Република Српска 02.01.2016 | 21:50
Преминула и трећа особа у саобраћајци

Њен син Н.А. (9) примљен је за клинику за анестезију и интензивно лијечење.

Према ријечима доктора Војислава Вујановића и главно дежурног Југослава Ђерије, дјечак је задобио тешке тјелесне повреде и планира се оперативно збринут.

Све даљње прогнозе су крајње неизвјесне.

Према незваничним информацијама, погинули су још и Рефик и Дениса Велетанлић из Новог Града.

Судар, који је полицији пријављен у 16.50 часова, догодио се на пружном прелазу "тринаеста" који готово сваке године односи људске животе.

Из "Жељезница" је 2013. најављено да би проблем пружног прелаза "тринаеста" у Приједору, који готово сваке године односи људске животе, требало да буде ријешен почетком 2014. године, али се то до данас није десило.

Извор: Аваз/Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дејанпд

02.01.2016 22:41

Ма какви они то ријесити, никад се то неце ријесити док је днс-а у ресору саобрацаја, па они ни улице нне могу посути,ево снијег нападао 10цм а нико ни помислио није да би неко ујутро требао и на посао, не раде сви у јавним предузецима па да неделљом одмарају. Муцак посути сигурно неце ни метра, нееља, ноц, а мозе му се.

ОДГОВОРИТЕ