Preminula i treća osoba u saobraćajci

U sudaru automobila “audi” i voza na pružnom prelazu “trinaesta” u Prijedoru poginuli su supružnici iz Novog Grada čiji su inicijali R.V. (42), vozač, i D.V. (39), suvozač, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor Marija Matić. E.A. (38) iz Kostajnice je preminula prilikom transporta u UKC u Banjaluci.

Republika Srpska 02.01.2016 | 21:50
Preminula i treća osoba u saobraćajci

Njen sin N.A. (9) primljen je za kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje.

Prema riječima doktora Vojislava Vujanovića i glavno dežurnog Jugoslava Đerije, dječak je zadobio teške tjelesne povrede i planira se operativno zbrinut.

Sve daljnje prognoze su krajnje neizvjesne.

Prema nezvaničnim informacijama, poginuli su još i Refik i Denisa Veletanlić iz Novog Grada.

Sudar, koji je policiji prijavljen u 16.50 časova, dogodio se na pružnom prelazu "trinaesta" koji gotovo svake godine odnosi ljudske živote.

Iz "Željeznica" je 2013. najavljeno da bi problem pružnog prelaza "trinaesta" u Prijedoru, koji gotovo svake godine odnosi ljudske živote, trebalo da bude riješen početkom 2014. godine, ali se to do danas nije desilo.

Izvor: Avaz/Srna

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dejanpd

02.01.2016 22:41

Ma kakvi oni to rijesiti, nikad se to nece rijesiti dok je dns-a u resoru saobracaja, pa oni ni ulice nne mogu posuti,evo snijeg napadao 10cm a niko ni pomislio nije da bi neko ujutro trebao i na posao, ne rade svi u javnim preduzecima pa da nedelljom odmaraju. Mucak posuti sigurno nece ni metra, neelja, noc, a moze mu se.

ODGOVORITE